WebResultaat, een initiatief van WebGenerator BV​

Mark Peters

Mark Peters

Ik ben Mark Peters, de oprichter van WebGenerator (ontwikkeling en implementatie van intelligente oplossingen voor websites, webshops, e-mail marketing en online applicaties). WebResultaat is een nieuw initiatief, gestart op 1 oktober 2020. Alle activiteiten zijn gericht op het, in samenwerking met de klant, behalen van resultaat via de website binnen het beschikbare budget. Wij werken bij voorkeur samen met kleinere ondernemingen en ZZP-ers. Hieronder kun je zien waar ik de laatste jaren bij betrokken ben geweest.

1996 - 2000

A2 Automatisering & Opleidingen

Als mede-oprichter van A2 was ik o.a. verantwoordelijk voor het ontwikkelen en geven van maatwerkopleidingen voor grotere organisaties zoals Merck Sharp & Dohme en het ontwikkelen van e-learning concepten en inhoud. 

Informatie analyse, kennisoverdracht, IT advies

1996 - 2000

4 mei, 2000

Oprichting WebGenerator

Doelstelling was de ontwikkeling van flexibele oplossingen voor het snel bouwen en onderhouden van betaalbare en succesvolle websites. 

Conceptontwikkeling – aansturen klein team van designers en developers

4 mei, 2000

Augustus, 2000

WebGenerator SelfSite

Start ontwikkeling van WebGenerator SelfSite een online website-builder met eigen CMS. Je website online zonder hoge opstartkosten.

Verkoop, online marketing, productontwikkeling

Augustus, 2000

January, 2001

WebGenerator ProSite

Start ontwikkeling van WebGenerator ProSite een zoekmachine-vriendelijk CMS dat snel én eenvoudig kon worden toegepast op bestaande websites.

Verkoop, online marketing, opzetten partner netwerk

January, 2001

Februari, 2002

Zoekmachine-vriendelijke websites

Het optimaliseren van websites voor Yahoo en Google was een nieuwe service.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Februari, 2002

Mei, 2004

Maatwerk tegen standaard prijzen, ModuleX

Ontwikkeling van ModuleX, een tool waarmee maatwerk web-applicaties zeer snel konden worden ontwikkeld. Ook hier was zoekmachine-vriendelijkheid een belangrijk uitgangspunt. 

Verkoop, online marketing

Mei, 2004

2005 - 2006

Ontwikkeling standaard website functionaliteit, ModuleX plugins

Op basis van ModuleX zijn eigen plugins ontwikkeld die eenvoudig aan WebGenerator ProSites konden worden toegevoegd. Denk hierbij aan zeer uitgebreide oplossingen zoals een makelaarsmodule, een module voor een ledenportaal, maar ook eenvoudige modules voor het beheren en tonen van FAQ- en nieuwsberichten. 

Verkoop, online marketing

2005 - 2006

Juli, 2007

Goede online vindbaarheid van onze klanten, waar het toe kan leiden

De goede online vindbaarheid van één van onze klanten leidt tot een nieuw zakelijk avontuur. We zijn mede-oprichter van de Short Stay Group in Amsterdam.

Juli, 2007

2007-2014

Short Stay Group

WebGenerator ontwikkelt op basis van ModuleX de eerste versie van het Property Management Systeem Proboss. Daarnaast worden de website en een online boekingsmodule in gebruik genomen. De online strategie om in eerste instantie op de namen van accommodaties werpt al na 1 week zijn vruchten af, de eerste online boekingen zijn binnen.

Internationale zoekmachinemarketing, informatie analyse & online strategie  

2007-2014

Mei, 2014

FG Hospitality Group / Feel Good Apartments BV

Mei, 2014

Oktober 2020

WebResultaat

Oktober 2020